Mecnote : IPHONE CRACK SEBAB JATUH???

Cari Model Mac

Thursday, 21 October 2021

IPHONE CRACK SEBAB JATUH???

 

REPLACEMENT LCD IPHONE



Hi! Pernah tak LCD iPhone anda jadi crack macam dalam gambar kat atas ni? 
Jadi crack sebab terjatuh or sebab benda lain yang boleh menyebabkan LCD iphone anda crack?

 


Bila jadi crack ni mesti susah kan nak sentuh skrin..nak tengok display pun tak jelas..kadang-kadang nak layan movie pun jadi spoiled..



Gambar kat atas ni ialah perbezaan antara LCD lama dan LCD 
yang baru yang kami dah tukar..baru lah boleh tengok display 
dengan jelas..nak layan movie pun tak spoiled dah

 


Anda jangan risau, kami boleh LCD iPhone anda, Jika anda berminat untuk menukar LCD iPhone, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda.


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac? Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment