Mecnote

Cari Model Mac

Wednesday, 1 December 2021

Air tertumpah kat iPhone ???

REPAIRING MOTHERBOARD IPHONE


Hi! Korang ada masalah air tertumpah kat iPhone korang? Dah keringkan air tu tapi iPhone korang tak boleh nak hidup langsung?



Kalau air dah tertumpah kat iPhone..memang confirm motherboard iPhone korang akan ada shot sebab kena air dan bila jadi shot dia terus tak boleh hidup..




So kalau korang nak iPhone korang hidup balik macam biasa kena la hantar kedai untuk repair..macam gambar kat atas ni ialah iPhone yang technician kami dah repair..dan dah boleh on balik




So lepas dah repair dan dah boleh on..technician akan buat testing dengan teliti untuk pastikan iPhone tu tak ada apa-apa masalah lain..


Anda jangan risau, kami boleh repair motherboard iPhone anda, Jika anda berminat untuk repair motherboard iPhone, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁





Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami



Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira