Mecnote

Cari Model Mac

Tuesday, 17 September 2019

JEREBU ATAU GURUN SAHARA

"JEREBU ATAU GURUN SAHARA"- CHECKING


Wuish, tengok macbook ni dah macam sarang apa pun tak tahu la abg jobs tengok.




Ceritanya ada seorang sahabat Abg Jobs ni mengadu yang macbook beliau asyik panas dan kipas selalu bunyi kuat, bila AbgJobs buat checking dan diagnose baru tahu yang macbook dia dah macam gurun sahara.

Kepada anda semua di sini AbgJobs nak beri nasihat, rajin-rajin la service macbook anda. Untuk mengelak motherboard macbook rosak.


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang Macbook? Tanya Kami.




Mecnote Studio Gombak (HQ)
No, Gombak, 15A, Jalan SG 1/6,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor.
Waze: Mecnote Studio - Repair Macbook Board Expert

Our location.