Macbook Repair - Mecnote

Cari Model Mac

Khamis, 20 Januari 2022

Bateri iPad kembung sampai skrin terkopak ???

IPAD AIR 2 BATTERY REPLACEMENT



Hi! Korang ada masalah bateri iPad? Problem dia bateri iPad tu cepat sangat habis..tapi baru jeh charge..tak sampai sejam main iPad bateri dah tinggal sikit sangat..😭




Bateri cepat habis tu satu hal..lepas tu bateri tu dah kembung sampai skrin jadi terkopak..hadoiii... 😭




Biasa nya kalau kes-kes yang macam ni terjadi sebab main iPad sambil charge..lepas tu charge iPad sampai full tapi charger tak cabut ataupun kita panggil sebagai overcharge.. 




Kalau bateri iPad tu dibiarkan lama-lama boleh jadi lagi teruk ataupun boleh jadi meletup..jadi sebagai langkah berjaga-jaga..perlu tukar bateri iPad supaya selamat untuk guna iPad..


Anda jangan risau, kami boleh repair iPad anda, Jika anda berminat untuk repair iPad, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁



Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira