Mecnote : "JANGAN LUPA UNTUK BAWAK MACBOOK ANDA PERGI DOBI!!"

Cari Model Mac

Wednesday, 6 November 2019

"JANGAN LUPA UNTUK BAWAK MACBOOK ANDA PERGI DOBI!!"

"JANGAN LUPA UNTUK BAWAK MACBOOK ANDA PERGI DOBI!!" 






Dobi yang saya maksudkan tu bukanlah dobi yang korang pergi hantar baju bila malas nak basuh baju dekat rumah.hehhehehe. dobi yang saya maksudkan tu ialah pusat services macbook. ramai yang ambil ringan tentang kebersihan dalaman macbook.

MACBOOK PON ADA KELEMUMUR




Rata-rata pengguna macbook hanya mementingkan kebersihan luaran macbook dia sahaja. mulai sekarang ubah mind set anda supaya lebih menitik berat tentang kebersihan dalaman macbook anda. kerana ia akan memberi kesan kepada performance macbook anda.


KIPAS ON CLEANING



kipas macbook ni function dia sama je macam kipas dekat rumah kita. kalau kotor dia punya angin tu x rasa kan sama la macam macbook kalau kipas dah kotor angin x rasa mmg cepat la panas bila dah panas sangat mula la side effect jadi bila lama-lama macam tu.




bukan tu je risko board nak rosak pun ada...jangan kedekut sangat nak keluar duit untuk services macbook. kalau nak jimat boleh try services sendiri bukan susah sangat pun. jangan sampai dah kena major problem baru nak menyesal. orang kata dah tak guna menyesal hahahah x pasal-pasal kena kluar duit banyak.

#jom_services_macbook




Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac? Tanya Kami.



Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd









by : Kobis




No comments:

Post a Comment