Mecnote : DAH CAKAP DAH...

Cari Model Mac

Thursday, 7 November 2019

DAH CAKAP DAH...

Jangan biarkan macbook anda tidak di service

"MACBOOK AIR BUNYI MACAM KAPAL LAUT!!" 



Dah bagi tahu awal awal dah, tengok macbook tuh. haa kan ni dah problem lain yang datang. Habuk dalam macbook ni tak boleh buat main main. dia boleh merosakkan component yang ada pada macbook anda. Sebelum bercerita lebih lanjut., di sini kami telah mengumpulkan bukti bukti kotoran degil yang telah di tangkap. 



Masalah ini sering berlaku pada semua jenis macbook, mahupun imac. seperti yang kita sedia maklum habuk boleh membahayakan macbook anda. Sekiranya ini berlaku maka ini boleh membahayakan component pada macbook. 



Di sini adalah part component yang boleh menyebabkan component macbook anda problem. Macbook ini mempunyai masalah yang jarang berlaku pada mana mana macbook. 

Dengan adanya masalah seperti ini maka kebarangkalian masalah yang lain juga akan timbul. Sebagai contoh macbook air yang terlalu banyak habuk boleh menyebabkan rosaknya component seperti fan macbook itu sendiri.








Mecnote Bangi (Boleh Waze


D-1-7 Jalan 3/38A, Seksyen 3 , 
Bandar Baru Bangi. (34.57 km)

43650 Bangi, Malaysia



Whatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda



 Email.     : macnotesk@gmail.com 
Operasi : 10 pagi - 9.00 malam
(Everyday Open) 


Landmark : Dkt Petronas Seksyen 3 Sebelah Kasor 

detailing





ikut tanda arah banner kami. 

Wassap No Admin utk share location
60105267005








No comments:

Post a Comment