Mecnote : Macbook Air tahun bila ni ada Portable

Cari Model Mac

Monday, 16 September 2019

Macbook Air tahun bila ni ada Portable

"Screen Macbook Air ada portable ke"- Checking !


Model macbook air 13inch A1466 tahun 2012 screen and panel tertanggal dari lower casing. 



Terkejut kami tengok keadaan macbook customer ini, Dengan screen yang tertanggal macam ni. Kenapa laa dalam masa masa yang macm ni macbook ni nak buat masalah. Nak repair dekat mana ni. Berapa pulak kos untuk membetulkan masalah macbook screen tertanggal ini. 

Macam mana nak repair ini, ada ke yang boleh repair bila macbook dah jadi macam ini. Masalah ini jarang berlaku pada macbook ini. kemungkinan masalah ini berpunca daripada jatuh atau pun hinge macbook yang hampir patah. 

Dekat mana nak cari kedai repair macbook yang trusted dan harga yang berpatutan. 

Sebelum apa apa, kepada semua pengguna mahupun bakal pelanggan kami, kami cuba untuk membantu anda. Di mana anda kenal kami dan bagaimana anda tahu kewujudan kami, 

Pada mulanya kebanyakkan pengguna mostly akan mencari dalam google mahupun search pada google browser. Ada juga yang mengetahui kewujudan kami di dalam facebook.


Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote


Cari kami di Seksyen 3 Bangi






Mecnote Bangi (Boleh Waze


D-1-7 Jalan 3/38A, Seksyen 3 , 
Bandar Baru Bangi. (34.57 km)

43650 Bangi, Malaysia



Whatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda



 Email.     : macnotesk@gmail.com 
Operasi : 10 pagi - 9.00 malam
(Everyday Open) 


Landmark : Dkt Petronas Seksyen 3 Sebelah Kasor 

detailing





ikut tanda arah banner kami. 

Wassap No Admin utk share location
60105267005




















No comments:

Post a Comment