Mecnote : Repair Screen Retina A1398 Model Year 2015 #punBuleh

Cari Model Mac

Saturday, 14 September 2019

Repair Screen Retina A1398 Model Year 2015 #punBuleh


"Screen Pecah tak nampak langsung"- Boleh Solved !

Model 15 inch Macbook Retina tahun 2015 , dah lah macbook ni guna untuk buat kerja . Sekali pecah satu kerja untuk client tak dapat nak edit atau siapkan .

Mati2 juga nak cari tempat yang 'trusted' boleh repair macbook ni. Semua cakap boleh tapi tengok macam tak pernah tahu. 

Kenal Mecnote 

Sebab dorang hasil kerja mmg buat macbook je machines yang dorang pandai repair. Tengok dekat fesbuk mulanya. Bila tengok hasil kerja mcm power je dorang ni..

Bro tu tengok sini . - result mecnote

Yang paling aku 'percaya' dorang bersistematik dalam repair macbook aku.
senang cter dah 1-3 hari je macbook aku siap . Settle.. Tenkiu mecnote " - bro yus,bangi


Nak clean clear original set replacement macam ni.. Cari kami dibawah !


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang Macbook? Tanya Kami.



Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam.. (KLIK)

















Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd







No comments:

Post a Comment