Macbook Repair - Mecnote

Cari Model Mac

Ahad, 5 Mei 2019

"Data migratio secara percuma dengan pembelian Mac atau pembaikan"Apple kini menawarkan perkhidmatan pemindahan data secara percuma apabila pelanggan membeli Mac baru atau perlu mempunyai Mac diganti untuk sebab-sebab pembaikan. Sebelum bulan ini, penghijrahan data berharga $ 99.
TidBITS mendengar mengenai perubahan dasar dari pembaca dan dapat mengesahkannya dengan Pakar Operasi Apple Store.

Mulai 2 April, tidak akan ada biaya untuk Pemindahan Data dengan pembelian Mac atau Pemindahan Data baru dengan pembaikan.

Seperti yang ditunjukkan oleh 9to5Mac, penghijrahan data dimasukkan sebagai ciri dalam program One to One Apple, yang ditutup pada tahun 2015. Satu hingga Satu membenarkan para pelanggan membayar $ 99 ketika membeli Mac baru untuk mendapatkan bantuan dan bantuan bernilai setahun. Apabila Apple mengakhiri Satu hingga Satu, penghijrahan data masih tersedia sebagai perkhidmatan satu kali $ 99.


Melangkah ke hadapan, pekerja kedai Apple akan dapat membantu pembeli Mac baru memindahkan maklumat dari mesin lama mereka ke mesin baru mereka. Apple juga menawarkan perisian penghijrahan diri dalam bentuk Pembantu Migrasi yang ditawarkan semasa menyediakan Mac baru.Anda ada masalah dengan MacBook/Laptop/iPhone?


Slow
Rosak
Serangan Virus
Jangan risau!! 


Kami boleh bantu menyelesaikan 

masalah andaTak tahu dimana lokasi 

MECNOTE UIA Gombak?Anda boleh hubungi kami melalui:WhatsApp: Abg M

          Facebook: Mecnote UIA
Anda boleh datang terus ke MECNOTE di UIA Gombak:

1. KAMI DI GOMBAK ( DALAM UIA GOMBAK)

- 15 MINIT DARI KEPONG DAN SELAYANG

- 25 MINIT DARI BANGSAR DAN AMPANG 

- 30 MINIT DARI SETAPAK DAN SENTUL

-40 MINIT DARI PUCHONG DAMANSARA DAN CHERAS
 9


Tiada ulasan:

Catat Ulasan