Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - BATTERY MACBOOK PRO A1278 PROBLEM

Cari Model Mac

Ahad, 13 November 2016

( SOLVED ) - BATTERY MACBOOK PRO A1278 PROBLEM


Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Pro model no : A1278 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Pro dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Pro model A1278 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Pro A1278 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Wifi Card , Battery Problem, Cannot on , OSX Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook ini.
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Macbook bahawa Macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Bagaimana korang boleh siap dengan sepantas itu" katanya.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , Power Jack , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card , Screen Problem .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan