Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - ASUS X45U SCREEN 14.0 PROBLEM

Cari Model Mac

Isnin, 7 November 2016

( SOLVED ) - ASUS X45U SCREEN 14.0 PROBLEMKami rasa anda sedia maklum model Asus model no : X45U adalah model yang telah baru dalam keluarga Asus dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Asus Model X45U ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Asus. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Asus X45U ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Wifi Card , Cannot on , Windows Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Asus ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Asus ini.


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Laptop bahawa Laptopnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Bagaimana korang boleh siap dengan sepantas itu" katanya.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Laptop , Power Jack , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card , Screen Problem .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan