Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - IMAC 27-INCH MID 2011 PROBLEM CHIPSET

Cari Model Mac

Khamis, 3 November 2016

( SOLVED ) - IMAC 27-INCH MID 2011 PROBLEM CHIPSETKami rasa anda sedia maklum model iMac 27-inch model no : A1312 adalah model yang telah baru dalam keluarga iMac 27-inch dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya iMac 27-inch Model A1312 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga iMac. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model iMac 27-inch ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Power supply , wifi Card , Cannot on , Osx Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna iMac ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan iMac ini.Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya iMac bahawa iMacnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Bagaimana korang boleh bermain dengan motherboard" katanya.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard iMac , Power Supply , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan