Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - MACBOOK AIR 13-INCH A1237 PROBLEM BATTERY

Cari Model Mac

Isnin, 14 November 2016

( SOLVED ) - MACBOOK AIR 13-INCH A1237 PROBLEM BATTERY
Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Air model no : A1237 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Air dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Air model A1237 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Air A1237 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Wifi Card , Battery Problem, Cannot on , OSX Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook ini.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Macbook bahawa Macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Hebat" katanya.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , Power Jack , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card ,Battery , Screen Problem .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

2 ulasan:

  1. If tempat for clicking rosak boleh baiki? And how much tukar batery?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi Ainin ya boleh Repair dan utk harga bateri Boleh wasap kami di sini (KLIK Link Sini) http://www.wasap.my/60108025651 .Lebih cepat dan mudah untuk saya bercerita mengenai diskaun, jaminan dan produk servis kami.

      Padam