Macbook Repair - Mecnote: Iphone 7 Plus Battery Replacement

Cari Model Mac

Selasa, 4 Januari 2022

Iphone 7 Plus Battery Replacement

 


iPhone 7 Plus Replacement Battery

Hi !! Korang pernah tak mengalami masalah bateri cepat panas bila main dan bateri cepat turun dengan cepat.Mesti rasa geram je kan bila peranti kesayangan anda mengalami masalah bateri cepat panas dan merosot.


Ini adalah Iphone 7 plus yang mengalami bateri cepat panas dan condition bateri merosot.Kalau korang nak tahu puncanya adalah kerap main sambil cas dan apabila bateri dah penuh sampai full tidak cabut charger lalu ia akan menyebabkan bateri pada Iphone anda merosot.Seperti yang anda lihat pada gambar ini technician telah mengganti bateri yang lama kepada yang baharu.Selepas itu,technician akan check semula untuk memastikan kondisi bateri dalam keadaaan baik macam gambar diatas ini bateri condition adalah 100% dan Iphone 7 plus tersebut boleh main seperti biasa tanpa mengalami bateri panas dan merosot.

Anda jangan risau jika mengalami masalah seperti berikut atau masalah lain anda boleh datang terus ke kedai kami.Kami sedia membantu anda.


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac? Tanya Kami
Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote
Cari Kami ? Shah Alam..Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK SiniLandmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd
by : Hafizah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan