Mecnote : Water Damage 😱! Macbook Air Model A1466

Cari Model Mac

Monday, 15 November 2021

Water Damage 😱! Macbook Air Model A1466

 

WATER DAMAGE




Hi! Pernah tak terjadi kes tertumpah air (water damage) kat macbook korang? Tak kisah lah air manis ke atau air kosong ke..lepas tu macbook korang terus mati..terkaku jap tengok macbook mati secara tiba-tiba.. 😨




Tahu tak kalau air tertumpah kat macbook boleh effect kat motherboard..motherboard tu jadi shot ataupun burn..sebab motherboard ni ialah part yang paling penting dalam macbook..so memang dia tak boleh nak hidup.. 😣




Nak buat kerja pun susah sebab macbook tak hidup..lagi-lagi yang ada online class..macbook cuma ada satu je.. 💆



Jadi terpaksa lah hantar kedai untuk repair macbook korang kalau nak macbook korang hidup balik.. 💆 so bila dah repair nanti dah boleh buat kerja dan buat online class macam biasa.. 😄😄😄


Anda jangan risau, kami boleh repair motherboard macbook anda, Jika anda berminat untuk repair motherboard, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda.. 😁😁😁



Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment