Mecnote : TOUCH IPHONE 8 TAK FUNCTION ???

Cari Model Mac

Monday, 15 November 2021

TOUCH IPHONE 8 TAK FUNCTION ???

 

MOTHERBOARD PROBLEM




Hi! Korang ada masalah iphone tak boleh nak touch? Dah tekan kuat-kuat mana pun masih tak boleh berfungsi.. 😓
Tahu tak apa punca dia tak boleh nak berfungsi?




Salah satu punca touch tak boleh nak berfungsi ialah iphone pernah jatuh..jatuh macam "heavy drop"..contoh jatuh yang "heavy drop" macam tercampak or jatuh dari tempat tinggi..so boleh effect juga pada motherboard iphone




Macam dalam gambar kat atas ni ialah iphone yang telah siap repair..jadi touch boleh dah befungsi seperti biasa.. 😄😄😄


Anda jangan risau, kami boleh repair motherboard iphone anda, Jika anda berminat untuk repair motherboard iphone, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment