Mecnote : TOUCH IPAD TAK BOLEH NAK TEKAN ???

Cari Model Mac

Monday, 8 November 2021

TOUCH IPAD TAK BOLEH NAK TEKAN ???

 

IPAD 5 TOUCH 

REPLACEMENT




Hi! Korang ada tak masalah touch ipad tak
berfungsi? Dah tekan kuat-kuat pun masih tak berfungsi jugak..😱




Punca touch ipad tak berfungsi disebabkan digitizer ipad jadi crack..biasanya digitizer jadi crack sebab ipad terjatuh dan akan ada effect kat touch..




Macam dalam gambar kat atas ni..ini adalah digitizer yang telah ditukar dan touch boleh berfungsi seperti biasa



Anda jangan risau, kami boleh repair motherboard macbook anda, Jika anda berminat untuk repair macbook, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment