Mecnote : Repair Motherboard For Macbook Pro A1502

Cari Model Mac

Sunday, 7 November 2021

Repair Motherboard For Macbook Pro A1502

 


Repair Motherboard For Macbook Pro A1502



Hai. Pernah tak bila nak on Macbook korang, screen no display ? Cuba connect pada external monitor pun tiada display. Kalau macam tu mesti motherboard macbook anda rosak. Jangan risau, kami dapat membantu.





Ini adalah motherboard bagi Macbook Pro A1502



Nak tau penyebab utama yang menyebabkan motherboard macbook anda rosak ?? Ianya adalah berpunca daripada overheating dimana aliran udara keluar masuk dari macbook anda tidak cekap yang boleh merosakkan macbook kesayangan anda.





Setelah selesai memasang motherboard dan cleaning service.Technician kami akan check semula keadaan Macbook tersebut dan tiada lagi masalah no display.





Sebarang Masalah Tentang Mac Boleh Cari Atau Contact Kami Di...


Cari Kami ? Gombak 





Mecnote Studio Gombak (HQ


No, Gombak, 15A, Jalan SG 1/6,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor.



Whatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda



 Email.     : macbookstation@gmail.com 

(Everyday Open) 











by : Aisyah






No comments:

Post a Comment