Mecnote : Macbook Air A1466 Cannot On (Water Damage)

Cari Model Mac

Friday, 5 November 2021

Macbook Air A1466 Cannot On (Water Damage)

 


MACBOOK WATER 

DAMAGE




Hi! Korang pernah tak tengah minum air sambil layan movie kat macbook lepas tu tertumpah air kat macbook? Tiba-tiba macbook terus mati..bila dah charge pun still cannot on 😱




Tak tahu nak buat apa bila dah tak boleh on 💆..so bila dah water damage ni mesti terfikir kan apa yang rosak kat bahagian dalam macbook 🤔



Part yang paling penting dalam macbook ialah motherboard..jadi bila dah tertumpah air kat macbook memang akan kena motherboard dan akan rosak..terus tak boleh nak hidup 


Macam kat dalam gambar atas ni..korang boleh nampak ada kesan air yang masuk kat bahagian dalam macbook..so kalau nak macbook korang hidup balik kena lah hantar repair kat kedai 😉😉😉

Anda jangan risau, kami boleh repair motherboard macbook anda, Jika anda berminat untuk repair macbook, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁




Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment