Mecnote : Macbook anda Speaker Pecah?? Bateri pula Cepat Habiss ?!! (Macbook Pro A1502)

Cari Model Mac

Saturday, 13 November 2021

Macbook anda Speaker Pecah?? Bateri pula Cepat Habiss ?!! (Macbook Pro A1502)

 

Replacement 
Speaker and Battery 
For 
Macbook Pro A1502



Haii. Macbook korang speaker pecah ?? Bila play music or layan movie di Macbook, sound pecah-pecah ?? Bateri pula cepat habis ?? Peratus bateri cepat jatuh dan cepat naik ?? 

OH NOO !!! Mana boleh dibiarkan macam tu gaizzz, tak syiok lah nak layan movie kalau macam tu kan !!?


Jangan risau, kami dapat membantu selesaikan masalah Macbook anda.





Ini adalah speaker Macbook Pro A1502 yang rosak tu.






Ini pula bateri Macbook Pro A1502 yang nampak agak kembung.






Setelah selesai menukar speaker serta bateri dan juga menyelesaikan cleaning service.Technician kami akan check semula keadaan Macbook Pro tersebut dan tiada lagi masalah seperti speaker pecah / bateri cepat habis / peratus bateri cepat jatuh dan cepat naik. 


So dah boleh lah geng nak layan movie puas-puas, nak play music pun sound dah cunnn..




Sebarang Masalah Tentang Mac Boleh Cari Atau Contact Kami Di...


Cari Kami ? Gombak 





Mecnote Studio Gombak (HQ


No, Gombak, 15A, Jalan SG 1/6,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor.



Whatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda



 Email.     : macbookstation@gmail.com 

(Everyday Open) 













by : Aisyah







No comments:

Post a Comment