Mecnote : iMac masih pakai HDD? terlalu Slow ! Tukar kepada SSD lebih laju

Cari Model Mac

Wednesday, 10 November 2021

iMac masih pakai HDD? terlalu Slow ! Tukar kepada SSD lebih laju

UPGRADE STORAGE HDD KE SSD




Hi! Korang ada tak problem iMac jadi slow? Tengah bukak apa-apa apps pun loading lama..senang cerita memang lagging teruk lah..nak tunggu dia bukak sampai berzaman..haiyoo 💆




Dari segi performance pun memang tak berapa nak ok..so kalau korang nak iMac korang jadi laju dan "smooth"..boleh upgrade storage ke SSD 😁





Bila dah upgrade storage ke SSD..korang nak layan movie pun tak ada masalah..nak bukak apps pun tak payah dah nak tunggu sampai berzaman 😆 yang paling best performance jadi mantap 😎😎😎



Anda jangan risau, kami boleh upgrade storage iMac anda, Jika anda berminat untuk upgrade storage iMac, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment