Mecnote : LCD IPHONE 7 CRACK

Cari Model Mac

Tuesday, 23 November 2021

LCD IPHONE 7 CRACK

LCD REPLACEMENT




Hi! Iphone korang pernah jatuh? Lepas jatuh tu ada crack sikit..lama-lama crack makin teruk sebab dah jatuh banyak kali..tak selesa nak tengok phone bila crack teruk..




Gambar kat atas ni ialah proses untuk menukar LCD yang baru..




Ini ialah LCD baru yang akan di pasang pada iphone yang telah crack..




LCD yang crack telah pun diganti dengan LCD yang baru..jadi nak tengok display pun dah rasa selesa dah dan boleh guna seperti biasa..👍


Anda jangan risau, kami boleh tukar bateri ipad anda, Jika anda berminat untuk menukar bateri, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁



Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment