Mecnote : Backglass iPhone hancur berderai ???

Cari Model Mac

Thursday, 25 November 2021

Backglass iPhone hancur berderai ???

BACKGLASS REPLACEMENT




Hi! Backglass iPhone korang pecah? Dah lah phone baru beli..lepas tu terjatuh terus backglass jadi pecah..😭😭😭




Kalau dah pecah macam ni mesti lah tak boleh nak guna..dah lah phone ada satu je..kalau jatuh dari tempat tinggi confirm backglass pecah teruk..kalau jatuh yang biasa-biasa je pun boleh jadi pecah jugak..sebab backglass tu diperbuat daripada kaca..so sensitif sikit bila jatuh..





Jadi kalau korang nak iPhone korang okay balik macam biasa..kena lah hantar kat kedai untuk tukar backglass baru..bila dah tukar, baru lah korang boleh guna phone korang macam biasa..😊



Anda jangan risau, kami boleh tukar backglass iPhone anda, Jika anda berminat untuk menukar backglass iPhone, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda...😁😁😁



Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment