Mecnote : Ipad ade problem bateri cepat habis ???

Cari Model Mac

Wednesday, 17 November 2021

Ipad ade problem bateri cepat habis ???

REPLACE BATTERY IPAD PRO 1ST GEN





Hi! Korang ada masalah bateri ipad cepat habis? Baru jeh cas..lepas tu tengah guna ipad cepat sangat bateri turun..geram betul lah! 😡😡😡




Nak tahu tak punca dia jadi macam tu sebab apa? Salah satu sebab bateri cepat turun ialah overcharging..dah cas sampai 100% tapi tak cabut charger..




Punca yang lain ialah main ipad sambil cas..tengah guna ipad tapi korang cas ipad korang..so memang bateri akan jadi problem..battery health pun boleh drop..




So bila dah problem macam tu nak buat kerja or nak tengok movie kat ipad pun susah..😩..jadi jalan penyelesaian untuk masalah tersebut ialah dengan menukar bateri yang baru..jadi nak buat kerja pun dah tak payah asyik nak cas jeh..


Anda jangan risau, kami boleh tukar bateri ipad anda, Jika anda berminat untuk menukar bateri, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda 😁😁😁



Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami




Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote




Cari Kami ? Shah Alam..























Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK Sini



Landmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd








by : Elfira

No comments:

Post a Comment