Macbook Repair - Mecnote: Perlukan khidmat servis Macbook?

Cari Model Mac

Selasa, 24 November 2020

Perlukan khidmat servis Macbook?


MASALAH HABUK PADA 

MACBOOK A1278


Macboock anda berhabuk kenapa tidak pergi ke kedai untuk servis ?

Anda tahu apa kesan jika membiarkan Macbook anda berhabuk.Kebanyakan pengguna Macbook selalu tidak mengambil berat tentang servis Macbook.Kebanyakan yang datang kepada kami banyak yang berhabuk ada yang tidak pernah servis ada yang sudah servis 6 bulan lepas dan sebagainya.


Tak pernah buka atau cuci sejak beli memandangkan task iMac ni agak ringan. Kenapa anda perlu rajin servis, perkakasan dalaman Mac yang anda selalu guna?


Tak pernah buka atau cuci sejak beli memandangkan task iMac ni agak ringan. Jarang-jarang sekali buat foto edit… video edit jauh sekalilah. Hanya lebih banyak menaip dan berfacebook sahaja.

Jangan risau di Mecnote kami menyediakan khidmat servis Macbook dengan harga yang berpatutan.Perkara yang paling merisaukan apabila boleh melibat kerosakkan kepada motherboard.Motherboard juga boleh menjadi jika kipas tidak berfungsi dan jika terlalu banyak habuk di motherboard.Bila dah rosak bukan senang untuk merepair motherboard jika nak tukar pun kosnya tinggi.


Jadi jika tak nak motherboard rosak anda haruslah mengambil berat untuk pergi servis hanya setahun sekali atau setahun dua kali.Jika tidak perkara diatas akan terjadi.


Gambar setelah melakukan servis pembersihan pada macbook A1278. Di Mecnote kami melalukan kerja dengan jujur amanah dan teliti demi kepuasan pelanggan. Jika anda sayangkan macbook anda dan ingin menggunakannya lebih lama untuk jangka hayat yang lebih lama MECNOTE lah pilihan ada sudah tentunya.
Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac? Tanya KamiAnda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote
Cari Kami ? Shah Alam..Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK SiniLandmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd

by : Mazlan
Tiada ulasan:

Catat Ulasan