Macbook Repair - Mecnote: Macbook cepat panas walaupun tidak membuat kerja yang terlalu heavy

Cari Model Mac

Khamis, 16 Mei 2019

Macbook cepat panas walaupun tidak membuat kerja yang terlalu heavy

"Macbook cepat panas walaupun pakai tidak heavy"


Ramai yang tanya kami berkaitan macbook mereka cepat panas walaupun pakai tidak heavy pon. Ini kami nk bagitahu kemungkinan ada kesan kesan habuk yang terdapat dalam macbook tersebut. Banyak pengguna macbook yang terkena masalah macam ini. So ini adalah contoh masalah macbook yang mengalami masalah cepat panas.
 Ini adalah satu punca di mana macbook ini akan cepat panas. Keadaan macbook ini agak teruk di mana terdapat habuk pada kedua dua kipas di dalam macbook ini.Yang part ini adalah part yang paling penting pada macbook anda di mana terletaknya processor. Seperti yang kita sedia maklum di atas permukaan processor akan di letakkan satu cecair yang di panggil thermal phase.Kipas pada macbook mahupun imac merupakan hardware yang penting pada macbook. Jika kipas pada macbook tidak berfungsi dengan baik maka akan bertambah masalah lain pada macbook anda. 
Pengguna selalunya tidak mengambil kepada benda yang remeh seperti ini. Sepatutnya pengguna harus alert dengan masalah habuk yang mulanya simple. Jika tidak di halang boleh menyebabkan masalah macbook yang lain seperti masalah hardware yang lain.


CARI KAMI DI SEKSYEN 3 BANGI UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH MACBOOK ANDA.


Mecnote Bangi (Boleh Waze


D-1-7 Jalan 3/38A, Seksyen 3 , 
Bandar Baru Bangi. (34.57 km)

43650 Bangi, MalaysiaWhatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda Email.     : macnotesk@gmail.com 
Operasi : 10 pagi - 9.00 malam
(Everyday Open) 


Landmark : Dkt Petronas Seksyen 3 Sebelah Kasor 

detailing

ikut tanda arah banner kami. 

Wassap No Admin utk share location
60105267005

1 ulasan: