Macbook Repair - Mecnote: Apa yang Harus Dilakukan Apabila Skrin Laptop Anda Kerosakan

Cari Model Mac

Rabu, 10 Januari 2018

Apa yang Harus Dilakukan Apabila Skrin Laptop Anda Kerosakan

Apa yang Harus Dilakukan Apabila Skrin Laptop Anda KerosakanPenggunaan peranti teknologi, seperti komputer riba, adalah sebahagian daripada kehidupan seharian bagi rata-rata orang Amerika. Jika anda berakhir dengan skrin komputer yang retak, ini merupakan isu yang memburukkan yang boleh mengganggu proses kerja anda atau keupayaan anda untuk menikmati peranti anda. Nasib baik, terdapat teknisi pembaikan komputer mahir di MACNOTE STUDIO. Berpusat di Gombak, pasukan berbakat menawarkan pelbagai perkhidmatan komputer yang berguna, termasuk pemulihan data dan pembaikan papan induk.

Jika skrin komputer riba anda mengekalkan keretakan atau penyok, ini secara amnya bermakna ia mengalami beberapa trauma fizikal; mungkin laptop anda jatuh dari meja atau mungkin seseorang sengaja duduk di atasnya.

Sama ada cara, perkara pertama yang perlu anda lakukan sekiranya ada kerosakan adalah untuk mengetepikan masa untuk membuat sandaran fail penting anda. Anda boleh dengan mudah melaksanakan tugas ini dengan memasukkan cakera keras luaran dan menyalin data penting. Mudah-mudahan kerosakan dibatasi pada skrin, tetapi lebih baik untuk selamat daripada maaf sekiranya keadaan bertambah buruk.

Apabila ia datang untuk menangani skrin retak itu sendiri, anda mempunyai beberapa pilihan. Kemungkinan pertama adalah untuk bergerak dari komputer riba anda sepenuhnya dan membeli yang baru, tetapi laluan ini tidak dapat diaplikasikan kerana ia terlalu mahal dan tidak perlu. Walaupun benar bahawa skrin retak tidak dapat dikendalikan, ia boleh digantikan oleh pengendali yang bijak.

Pilihan kedua adalah untuk mengendalikan penggantian ini sendiri, yang akan melibatkan memperoleh skrin lain dan kemudian mengeluarkan dan menggantikan skrin retak dengan pelbagai alat dan teknik. Walau bagaimanapun, kerana ia adalah kerja yang sangat halus yang memerlukan kepakaran khusus, amalan terbaik apabila membaiki adalah menyewa profesional yang dihormati daripada MACNOTE STUDIO.

Memandangkan komputer anda lebih daripada sekadar skrinnya, adalah penting untuk tidak mengambil risiko melakukan kerosakan pada mesin semasa membuat pelarasan kosmetik. Apabila anda berada di tangan yang selamat dari kru komputer yang berpengalaman, komputer riba anda akan tetap dalam keadaan pudina.


Untuk memperbaiki skrin retak anda dengan pantas dan terjangkau, hubungi MACNOTE STUDIO Anda boleh membuat temujanji dengan menghubungi 03-61770131. Ketahui lebih lanjut mengenai syarikat dengan melawati tapak web.Untuk mengatahui lebih lanjut silalah lawati website kami di Macnote Studio


Tak tahu dimana lokasi MACNOTE Gombak?


Anda boleh hubungi kami melalui:
                         


Anda amat dialu-alu datang terus ke MACNOTE di Gombak:


KAMI DI GOMBAK ( BERDEKATAN GIANT BT CAVES DAN MCD SERI GOMBAK)
- 10 MINIT DARI KEPONG DAN SELAYANG
- 15 MINIT DARI SETAPAK DAN SENTUL
- 25 MINIT DARI BANGSAR DAN AMPANG 
- 30 MINIT DARI PUCHONG DAMANSARA DAN CHERAS

Ez Bro
Tiada ulasan:

Catat Ulasan