Macbook Repair - Mecnote: (UPGRADE) MACBOOK PRO MID 2012 MODEL A1278 UPGRADE SSD 256GB

Cari Model Mac

Rabu, 7 Disember 2016

(UPGRADE) MACBOOK PRO MID 2012 MODEL A1278 UPGRADE SSD 256GB

Kami rasa anda sedia maklum model a1278 adalah model yang telah baru dalam keluarga model a1278  dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya MACBOOK model a1278  ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model MACBOOK model a1278  ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah SLOW dan HANG pada OSX , jadi saranan Macnote adalah SSD untuk Performance Mac.
Wifi Card , Upgrade SSD , Battery Problem, Cannot on , OSX Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan menggunakan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook ini.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Macbook bahawa Macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " bagaimana boleh siap dengan secepat tu tuan ?" katanya.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , Power Jack , autooff , Upgrade SSD , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card ,Battery , Screen Problem .Macbook Pro A1278

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan