Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - IPHONE 5S A1533 BATTERY PROBLEM

Cari Model Mac

Khamis, 20 Oktober 2016

( SOLVED ) - IPHONE 5S A1533 BATTERY PROBLEM
Kami rasa anda sedia maklum model IPhone 5S model no : A1533 adalah model yang telah baru dalam keluarga IPhone dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya IPhone A1533 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga IPhone 5S A1533. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model IPhone a1533 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Battery Problem , Screen Problem , Software Problem , IOS Corrupt. dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna IPhone ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook ini.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya IPhone bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Hebat" katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair Board IPhone , Screen Problem , Digiziter , Battery ,  cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi IPhone tak detect 

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan