Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - IMAC 24 INCH A1225 UPGRADE SSD 256

Cari Model Mac

Jumaat, 21 Oktober 2016

( SOLVED ) - IMAC 24 INCH A1225 UPGRADE SSD 256

Kami rasa anda sedia maklum model iMac 24 inch model no : A1225 adalah model yang telah baru dalam keluarga iMac dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya iMac A1225 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga iMac 24 inch. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model iMac A1225 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Power Supply , Cable Hdd , Slow , Questimark Folder Error , Hard Disk dan Screen Belang ' atau 'No display', Ram . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna iMac ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan iMac ini.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya iMac bahawa iMacnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh kerja dengan secepat itu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard iMac , Hdd Cable iMac , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi iMac tak detect , Questionmark Folder iMac 

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan