Macbook Repair - Mecnote: (REPAIR) IMAC A1225 / Mid 2007 24 Inch Square Repair HDD ? Here Ways to FIX

Cari Model Mac

Jumaat, 24 Jun 2016

(REPAIR) IMAC A1225 / Mid 2007 24 Inch Square Repair HDD ? Here Ways to FIX

Kami rasa anda sedia maklum model IMAC  / Mid 2007 24 Inch Square inch model no : A1225 adalah model yang telah lama dalam keluarga iMac dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya  IMAC  / Mid 2007 24 Inch Square ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga  IMAC  / Mid 2007 24 Inch Square. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model  IMAC  / Mid 2007 24 Inch Square ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah  HDD Kembung  IMAC  / Mid 2007 24 Inch Square Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna imac ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 7 Hari , kami berjaya untuk baikpulih imac ini seperti biasa semula  IMAC  / Mid 2007 24 Inch Square..
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya imac bahawa imacnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja dan buka screen imac  yang sama kualiti dengan asalnya dengan imac pula jadi makin laju lg tuu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard imac,hdd imac rosak , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan