Macbook Repair - Mecnote: (REPAIR) - IMAC A1225 Format Upgrade OSX dan Backup

Cari Model Mac

Khamis, 30 Jun 2016

(REPAIR) - IMAC A1225 Format Upgrade OSX dan Backup


Kami rasa anda sedia maklum model iMac A1225  inch inch model no : A1225 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Pro dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya iMac A1225  A1225 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga iMac A1225 . Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Pro A1286 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 3 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan MacbookPro ini.


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya iMac A1225  bahawa iMac A1225 nya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh lajukan iMac A1225  saya ni dh laa beli 8 tahun lepas  " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan