Macbook Repair - Mecnote: REPAIR SKRIN MACBOOK PRO A1278 MID/EARLY/LATE 2009

Cari Model Mac

Rabu, 4 Mei 2016

REPAIR SKRIN MACBOOK PRO A1278 MID/EARLY/LATE 2009

Repair Screen Macbook Pro model no : A1278 Mid/Early/Late 2009

Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Pro model no : A1278 adalah model yang telah lama dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya macbook ini sudah lama. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Wifi / Screen Crack dan Slow iaitu 'No Hardware installed ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 3 Hari , kami berjaya membaiki Screen pada paparan macbook ini.Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja dengan processor atau motherboard tu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard macbook , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect.

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan