Macbook Repair - Mecnote: Habuk Punca Terbesar Macbook Cannot On (A1502)

Cari Model Mac

Rabu, 3 November 2021

Habuk Punca Terbesar Macbook Cannot On (A1502)

MACBOOK PENUH HABUK

Hi! Ada tak macbook korang jadi cepat panas bila tengah guna..kipas macbook korang pun jadi panas bila berpusing..tahu tak apa punca macbook jadi panas macam tu?
Korang boleh tengok macam kat dalam gambar ni..banyak sangat habuk kat bahagian motherboard dan bahagian-bahagian yang lain..so bila banyak habuk macam ni..haba tu boleh "stuck" kat dalam macbook.

Bahagian motherboard adalah part yang paling penting untuk macbook..bila kena banyak habuk motherboard boleh jadi "burn"..bila dah "burn" memang cannot on..so penyelesaian untuk masalah habuk ini ialah macbook perlu servis untuk mengelakkan daripada macbook menjadi panas.


Anda jangan risau, kami boleh servis macbook anda, Jika anda berminat untuk membuat servis macbook, anda boleh ke kedai kami di Shah Alam. Kami akan berusaha untuk selesaikan masalah anda.Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac Tanya Kami
Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote
Cari Kami ? Shah Alam..Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK SiniLandmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd
by : Elfira

Tiada ulasan:

Catat Ulasan