Mecnote : Repair Motherboard For Macbook Air A1466 early 2015

Cari Model Mac

Tuesday, 12 October 2021

Repair Motherboard For Macbook Air A1466 early 2015

 

Repair Motherboard For Macbook Air A1466 early 2015


Hai. Pernah tak bila korang nak on macbook korang, screen no display ? Cuba connect pada external monitor pun tiada display. Kalau macam tu mesti motherboard macbook anda rosak. Jangan risau, kami dapat membantu.







Penyebab utama yang menyebabkan motherboard macbook anda rosak adalah berpunca daripada overheating dimana aliran udara keluar masuk dari macbook anda tidak cekap yang boleh merosakkan macbook kesayangan anda.





Ini adalah proses pemasangan motherboard untuk Macbook Air A1466 oleh technician kami.

Setelah selesai memasang motherboard dan menyelesaikan cleaning service.Technician kami akan check semula keadaan Macbook tersebut dan tiada lagi masalah no display.


Sebarang Masalah Tentang Mac Boleh Cari Atau Contact Kami Di...


Cari Kami ? Gombak 





Mecnote Studio Gombak (HQ


No, Gombak, 15A, Jalan SG 1/6,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor.



Whatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda



 Email.     : macbookstation@gmail.com 

(Everyday Open) 











by : Aisyah







No comments:

Post a Comment