Macbook Repair - Mecnote: iPhone Ipad boleh upgrade STORAGE ?

Cari Model Mac

Khamis, 6 Mei 2021

iPhone Ipad boleh upgrade STORAGE ?

   IPHONE & IPAD BOLEH UPGRADE STORAGETahukah anda yang iPhone dan iPad juga boleh upgrade storage ? Ada yang tahu dan ada yang tidak tahu bukan ? Memang betul iPhone dan iPad boleh upgrade storage 128gb boleh malah boleh sampai ke 256gb juga.

Pada zaman yang moden ini sudah ramai masyarakat memakai telefon bimbit tidak kira yang hidup mewah, yang hidup sederhana dan yang kurang mewahnya juga telah memakai telefon bimbit.Betul ? iPhone telah menjadi kegilaan ramai masyarakat di Malaysia tidak kira yang tua ataupun muda semua suka akan iPhone ini.Kenapa ? 

Antara Kelebihan iPhone yang telah menarik minat masyarakat.
- Performance
- Camera 
- Banyak function yang senang dan mudah faham 

Iphone juga boleh digunakan untuk bermain game dan pasti ramai dikalangan remaja yang suka memilih iPhone untuk  bermain mobile game.Pubg dan Mobiloe Legend menjadi kegilaan pada kalangan remaja sekarang dan ianya bukanlah satu game yang mempunyai storage yang kecil.Pubg dan ML sahaja sudah ambil 17gb ditambah pula gambar - gambar dan video kenagan yang banyak tidakkah itu telah memakan banyak storage.

 iPad juga boleh upgrade storage juga.Mungkin tidak gema dikalangan remaja kerana susah nak bermain game dan sebagainya.iPad selalu disukai oleh ibubapa di Malaysia kerana lebih puas melayang youtube atau mudah untuk kegunaan kerja harian.Gambar ? Video ? takkan ada sikit pulakan semestinya ibubapa suka menyimpan gambar - gambar kenagan jdi cukup ke dngn 64gb sahaja ?

Jadi takkan 64gb cukup untuk korang ? tak perlu ada banyak Telefon bimbit apa kata upgrade sahaja storage phone korang ? Kan senang .  


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iPhone, iMac, Macbook? Tanya Kami
Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote
Cari Kami ? Shah Alam..Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK SiniLandmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd
by : AMIR

Tiada ulasan:

Catat Ulasan