Macbook Repair - Mecnote: Musim-musim PKP banyak kerja perlu siapkan ? Data terlampau banyak ? Kenapa tak upgrade saja

Cari Model Mac

Khamis, 22 Oktober 2020

Musim-musim PKP banyak kerja perlu siapkan ? Data terlampau banyak ? Kenapa tak upgrade saja

 

1TB UPGRADE
Hai masa PKPB - PKPD ni kena kerja dekat rumah ? Banyak data sampai tak cukup ruang ? Kenapa anda tak upgradekan saja storage anda.Kebanyakkan rakyat sekarang perlu bekerja dirumah disebabkan Covid-19.Apa kata anda upgrade sahaja storage anda ke GB yang lebih besar ia akan memudahkan kerja anda nanti.


Macam pelanggan kami ini dia mempunyai iMac 21inch dan hanya ada 256GB sahaja jadi ia telah menyusahkan pelanggan kai ni untuk menyimpan pelbagai data.Jadi dia telah datang ke kedai kami untuk upgrade storage dari 256GB ke 1TB.Ternyata selama ini mempunyai masalah storage kini tidak lagi.

Macbook juga boleh kami upgradekan ke 1TB jika anda mahu.Kami juga telah menyediakan package kepada anda untuk upgrade SSD dan RAM sekali.
Anda jangan risau SSD kami mempunyai warranty selama 2 tahun dan kami akan bagi sekali dengan Microsoft Office sekali.Jadi jika SSD anda mempunyai masalah  dalam tempoh warranty datang semula ke kedai kami untuk claim warranty.

Dunia sekarang sedang mengalami nasib yang buruk mungkin akan pulih dan mungkin tidak jadi kita perlu teruskan hidup dan harus menjaga satu sama yang lain agar dapat menangani Covid-19 ini.Kita juga haruslah hidup dengan berpandukan norma yang baru dan SOP.Jadi jika anda berminat untuk upgrade SSD anda boleh ke kedai kami di Shah Alam.Kami akan berusaha untuk mengurangkan masalah anda.
Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac? Tanya Kami
Anda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote
Cari Kami ? Shah Alam..Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK SiniLandmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd
by : Amir

Tiada ulasan:

Catat Ulasan