Mecnote : Debu-debu cinta Macbook Air A1466 13 inch tahun 2013(SOLVED)

Cari Model Mac

Saturday, 3 October 2020

Debu-debu cinta Macbook Air A1466 13 inch tahun 2013(SOLVED)

  Service Macbook Air A1466

Harini ada pelanggan hantar macbook air kepada kami kerana macbook slow, so pelanggan proceed untuk format backup and service cleaning. Apabila technician bukak mak ai berdebu debu cinta dekat macbook tu. Punyala lama tak service sampai terbatuk batuk techinician kami. Dia punya habuk korang semua boleh tengok dekat gambar bawah ni.


SEBELUM :







SELEPAS :







Okay dah clean guys hehe.

Setelah selesai service, pihak technician akan sekali lagi memeriksa bagi memastikan macbook dalam keadaan yang baik sebelum diserahkan semula kepada pelanggan .









Mecnote Bangi (Boleh Waze



43650 Bangi, Malaysia

Careline  : 03-8211 3964 


Whatsapp Tanya Kami masalah Mac Anda



 Email : macnotesk@gmail.com 
(Everyday Open) 


Landmark :  Berhampiran Petronas Seksyen 3 

Sebelah Kasor Detailing





BY DANIAL

No comments:

Post a comment