Macbook Repair - Mecnote: MACBOOK AIR A1466 EFI LOCK

Cari Model Mac

Sabtu, 12 September 2020

MACBOOK AIR A1466 EFI LOCK

 

MACBOOK AIR A1466 EFI LOCK
Baru-baru ini kami telah menerima satu masalah dari customer iaitu masalah EFI LOCK.Kebiasaannya kami jarang menerima masalah seperti ini jika berlaku masalah ini biasanya perlu ke centre Apple.

Kami telah mencuba untuk menyelesaikan masalah ini dan akhirnya kami berjaya juga untuk menyelesaikan masalah EFI LOCK ini.
Menyelesaikan masalah ini agak susah kerana perlu bermain dengan kod.Kami mengambil masa seharian untuk menyelesaikan masalah ini.
Ini adalah contoh kod yang ada disini kami telah memakan masa yang lama untuk menyelesaikannya.Kod ini kebiasaannya pekerja dari Apple sahaja yang tahu jadi kami telah membuat research yang banyak tentang EFI LOCK ini.Customer kami mengatakan telah membeli MACBOOCK ini di kedai tetapi dengan EFI LOCK itu dan telah diberikan password sekali tetapi customer kami lupa password tersebut dan tak dapat masuk ke dalam user.

Jadi customer itu telah menghantar ke kami untuk membuka EFI itu.
Kami telah berjaya membuka EFI LOCK jadi jika anda ada masalah seperti ini anda boleh ke Centre Apple atau datang ke kedai kami untuk membukanya.


Jika anda sendiri ada masalah seperti masalah di atas atau masalah lain tentang iMac? Tanya KamiAnda dinasihatkan tonton hasil kerja kami sebelum berurusan dengan pihak kami - 101 hasil kerja Mecnote
Cari Kami ? Shah Alam..Mecnote  ( Shah Alam )

No. 15, Jalan Keluli AK7/AK, 
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Operasi : 10pagi - 9malam ( Everyday Open)


Tel : 03-58922251Whatsapp : 013-531 6110Whatsapp chat : KLIK SiniLandmard : Berdekatan dengan Bukit Raja dan Kilang Pharmaniaga
dan TAMCO berhadapan ZNZ Tijarah Sdn Bhd
by : AmirTiada ulasan:

Catat Ulasan