Macbook Repair - Mecnote: Apa itu ECG pada Apple Watch Series 4.

Cari Model Mac

Selasa, 11 Disember 2018

Apa itu ECG pada Apple Watch Series 4.


Aplikasi ECG dan Pemberitahuan Denyutan Jantung  boleh didapati pada Apple Watch Series - 4. 

by radeonmbps @ mecnote studioElektrod baru di Apple Watch Series 4 kini membolehkan pelanggan mengambil ECG secara langsung dari pergelangan tangan.


Bermula hari ini, aplikasi ECG pada Apple Watch Series 4 menandakan produk direct-to-customer yang pertama membolehkan pelanggan mengambil elektrokardiogram dari pergelangan tangan mereka, menangkap irama jantung dalam seketika apabila mereka mengalami gejala seperti pukulan jantung yang pantas atau dilangkau membantu menyediakan data penting kepada doktor. Ciri pemberitahuan irama yang tidak teratur pada Apple Watch kini boleh juga memeriksa irama jantung di latar belakang dan menghantar pemberitahuan jika irama jantung tidak teratur yang kelihatan sebagai fibrilasi atrial (AFib). Apple bekerjasama dengan Food and Drug Administration (FDA) selama beberapa tahun untuk menerima klasifikasi De Novo untuk aplikasi ECG dan pemberitahuan irama jantung tidak teratur, menjadikan ciri-ciri yang yang lebih specific.
Semua rakaman, klasifikasi yang berkaitan dan apa-apa simptom yang dinyatakan disimpan dengan selamat di aplikasi Kesihatan pada iPhone.Sebarang pertanyaan dan masalah boleh hubungi kami.


Mecnote Studio Gombak (HQ)
No, Gombak, 15A, Jalan SG 1/6,
Taman Sri Gombak,
68100 Batu Caves,
Selangor.
Waze: Mecnote Studio - Repair Macbook Board Expert

Our location.        Tiada ulasan:

        Catat Ulasan