Macbook Repair - Mecnote: (REPAIRED) - Battery Macbook Pro Bateri - Replace Now!

Cari Model Mac

Isnin, 2 April 2018

(REPAIRED) - Battery Macbook Pro Bateri - Replace Now!


Kedai Repair Battery Macbook Pro, Repair Battery Macbook Air

Seperti mana tahu battery merupakan komponen yang penting didalam Macbook Pro, tetapi kerap pengguna macbook akan mengalami problem seperti ini apabila sudah pakai terlalu lama macbook .Antaranya Battery Macbook Need Replace Now, Battery Macbook Need Service 
Ramai juga berkata battery ok je boleh pakai lagi , cuma sign 'Replace Now ' Battery je keluar. Kalau tak tukar lagi tak pe kan.. 

Nasihat kami, perlu tukar sebaiknya kerana kita tak tahu keadaan batteri dan cell bateri yang tidak sihat. Kemungkinan battery macbook pro boleh kembung , seterusnya merosakkan trackpad macbook pro. 

Itu takpe lagi , kalau batteri macbook pro meletup pula macam mana? tak caye cakap kami.. Kami pernah menerima kes dimana battery macbook pro explode (Meletup). Ia memang diluar jangkauan kami , 
Battery terbakar , logicboard pun mungkin akan terkesan akibat explode battery, jadinya sistem apple memang sudah antara terbaik kerana boleh kesan kesihatan battery pada sama men'advise' kan pengguna macbook sekiranya battery perlu ditukar atau tidak. 

Battery juga boleh tahu sihat ataupun tidak. Jadi nasihat Mecnote , sekiranya dapat sign 'Replace Now' dan 'Service Now' atau rasa battery macbook cepat drain ,cepat-cepat tukar battery baru.

Disini Mecnote battery baru semuanya dibekalkan jaminan kualiti selama 180 Hari . Battery murah macbook pro tak semestinya berkualiti buat pilihan dan selamatkan duit anda untuk repair battery macbook pro dan repair battery macbook air ini .
Pelanggan Mecnote sangat gembira dan 'happy' , bila mecnote terangkan dari segi teknikal dan cara - cara untuk check kesihatan battery macbook mereka sendiri . Ya, konsultan dari CSO ( Customer Service Officer) semuanya percuma belaka, tak faham pengunaan macbook, tanya kami.

Ada masalah Battery Macbook Pro? Tanya kami Sekarang
www.wasap.my/60108025651/baterymacwebsitemecnote

Ramai pengguna Macbook yang cuba kedai alternatif di sekitar repair macbook pro shah alam danrepair macbook di wangsa maju seperti kami bagi membaikpulih Macbook pro mereka, 


Mecnote Studio Sdn Bhd (HQ Sri Gombak)
No 15A Jalan Sg 1/6 ,
Taman Sri Gombak ,
68100 Batu Caves , Selangor Malaysia

Operasi : Setiap Hari 10pg - 9 Malam 

Careline : 03-6177 0131
Whatsapp : 010 8025 651

Direct Watsap : wasap.my/60108025651/repairmac
Landmark : Sebaris Mc Donald, Public Bank Sri Gombak , Watson dan Atas Farmasi Al Pro


)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan