Macbook Repair - Mecnote: Mac Hot Corners Jadikannya Mudah Mengendalikan Desktop Anda

Cari Model Mac

Ahad, 22 April 2018

Mac Hot Corners Jadikannya Mudah Mengendalikan Desktop Anda

Mac Hot Corners Jadikannya Mudah Mengendalikan Desktop AndaOleh itu, katakan anda ingin mengintip desktop Mac anda. Anda boleh meminimumkan semua windows terbuka anda, atau anda boleh tap the F11 key untuk membuat tetingkap terbuka anda buat sementara waktu dari skrin. Terdapat juga awkward four-finger pinch untuk pengguna Mac trackpad.

Semua pilihan itu pastinya berfungsi, tetapi di sini adalah satu yang lebih baik: hanya membuat sudut-sudut Mac hot yang akan mendedahkan desktop anda dengan tetikus anda.

Apa Mac Hot Corners boleh lakukan untuk anda 

Sebagai contoh, saya telah mendapat Mac saya supaya saya melihat saya desktop dengan menggerakkan saya mouse ke penjuru kanan bawah skrin saya. Saya juga boleh melayari di sudut lain untuk mengaktifkan Kawalan Misi (ciri-ciri Mac yang memberikan anda gambaran dari semua window anda dan desktop "maya"), sementara ketiga sudut membolehkan saya menghidupkan screensaver saya.

Ini yang dipanggil mac hot corners bukan untuk semua orang; Sesungguhnya, ia boleh menjadi sedikit menyedihkan ketika anda melepaskan skrin skrin kerana mouse anda menyimpang terlalu dekat dengan hot corners yang diaktifkan.


Untuk saya, walaupun, hot corners membuat cara yang cepat, mudah, dan ketagihan untuk melompat ke Kawalan Misi atau mengosongkan desktop saya dengan mudah menggunakan tetikus saya.

 Kami Di Seri Kembangan

( Dalam Bazaar Rakyat PKPS )

- 15 MINIT DARI Putrajaya , Puchong

- 25 MINIT DARI Cheras

- 30 MINIT DARI Ampang

- 40 MINIT DARI Bangsar , Shah AlamMacnote Studio Seri Kembangan 

Lot G - 45 , Bazar Rakyat PKPS

Jalan Putra Permai 5/4

Bandar Putra Permai

43300 Seri Kembangan Selangor

Waze  : Bazar Rakyat PKPS

Google Maps : Bazar Rakyat PKPS

Email : macbookstationsk@gmail.com

Phone : 0389382344 

Hp : 0105267005

Landmark : Cari Hotel M design ( Tengok Gambar Di atas ) 

Waktu Operasi : Isnin - Ahad ( 10.00 am - 9.00pm ) di buka setiap hari
Tiada ulasan:

Catat Ulasan