Macbook Repair - Mecnote: Perisian Ini Membantu Anda Mengetahui Log Aktiviti Yang Dilakukan Pada Komputer Anda

Cari Model Mac

Sabtu, 23 Disember 2017

Perisian Ini Membantu Anda Mengetahui Log Aktiviti Yang Dilakukan Pada Komputer Anda

Perisian Ini Membantu Anda Mengetahui Log Aktiviti Yang Dilakukan Pada Komputer Anda

Terdapat beberapa perisian yang membantu anda dalam mengetahui fail, dokumen dan folder terakhir yang diakses oleh anda atau sesiapa sahaja yang menggunakan sesuatu komputer, dan salah satunya adalah daripada Nirsoft yang dinamakan sebagai Last Activity View.
Melalui perisian ini, ia mengakses log komputer anda melalui Registry dan beberapa perkara lain dalam sistem operasi Windows.
Last Activity View ini membolehkan anda mengetahui sejumlah aktiviti, termasuk antaranya adalah menjalankan perisian .exe, membuka atau menyimpan sesuatu fail, membuka sesuatu folder, memasang perisian, membuka dan menutup komputer, menyambung kepada rangkaian dan sebagainya.
Ia sangat berguna dalam memantau aktiviti pada komputer anda, dan membolehkan anda menyemak sesuatu perubahan dengan mudah. Ia juga sangat berguna sekiranya komputer anda diakses lebih daripada seorang pengguna dan mengetahui apakah perubahan yang dilakukan. Ia juga sangat berguna sekiranya anda terlupa dimana anda menyimpan sesuatu fail dan merujuknya untuk mendapatkan kembali.
Bagi anda yang menggunakan sistem operasi Windows 2000 hingga Windows 10, boleh mencuba perisian ini, dan mengetahui apakah aktiviti terakhir yang dilakukan pada komputer anda.Untuk mengatahui lebih lanjut silalah lawati website kami di Macnote Studio


Tak tahu dimana lokasi MACNOTE Gombak?


Anda boleh hubungi kami melalui:
                         


Anda amat dialu-alu datang terus ke MACNOTE di Gombak:


KAMI DI GOMBAK ( BERDEKATAN GIANT BT CAVES DAN MCD SERI GOMBAK)
- 10 MINIT DARI KEPONG DAN SELAYANG
- 15 MINIT DARI SETAPAK DAN SENTUL
- 25 MINIT DARI BANGSAR DAN AMPANG 
- 30 MINIT DARI PUCHONG DAMANSARA DAN CHERAS

Ez BroTiada ulasan:

Catat Ulasan