Macbook Repair - Mecnote: Asus VivoBook E403NA

Cari Model Mac

Khamis, 21 Disember 2017

Asus VivoBook E403NA

Asus VivoBook E403NASpesifikasi
·         Intel Pentium N4200
·         Intel HD graphics
·         4GB Memory
·         128GB eMMC storage
·         14 inches screen with Full HD resolution
·         802.11a/b/g/n/ac with Bluetooth 4.2
Jarang sekali laptop bajet didatangkan dengan skrin Full HD dan juga binaan yang kukuh dan kelihatan premium. Tetapi Asus mengeluarkan laptop dari siri VivoBook untuk memenuhi citarasa pengguna yang menginginkan laptop dengan spesifikasi yang bagus tanpa perlu berbelanja lebih.

Rekabentuk
Untuk laptop bajet, VivoBook E403NA ini kelihatan seakan-akan sebuah laptop mahal dengan gabungan binaan aluminium pada bahagian penutup dan juga plastik hitam pada bahagian lain.

Skrin dan Bunyi
Skrin VivoBook E403NA ini memberikan anda kepuasan dengan resolusi Full HD dan ia bermakna anda boleh melihat lebih berbanding biasa.
Speaker VivoBook ini membuktikan bahawa tak semestinya anda memerlukan laptop premium, yang mahal untuk mendapatkan speaker yang bagus.

Keyboard dan Touchpad
Keyboard pada VivoBook ini memberikan rasa menaip yang padu, menjadikan pengguna cukup selesa dengan tenaga yang diperlukan untuk menaip.
Touchpadnya pula agak licin ketika digunakan, dan agak sukar untuk navigasi. Swipe, click dan juga multigestures pula boleh digunakan tanpa sebarang masalah.

Prestasi
Untuk laptop bajet VivoBook mampu memberikan apa yang diperlukan dengan spesifikasi yang rendah. Jangka hayatnya yang boleh bertahan selama 8 jam menandakan ia boleh digunakan untuk bekerja dan juga sekolah.
Dengan harga bajet, ia memberikan kesempurnaan untuk penggunaan basic dan juga mempunyai skrin Full HD dan tidak lupa juga rekaan yang premium.Untuk mengatahui lebih lanjut silalah lawati website kami di Macnote Studio


Tak tahu dimana lokasi MACNOTE Gombak?


Anda boleh hubungi kami melalui:
                         


Anda amat dialu-alu datang terus ke MACNOTE di Gombak:


KAMI DI GOMBAK ( BERDEKATAN GIANT BT CAVES DAN MCD SERI GOMBAK)
- 10 MINIT DARI KEPONG DAN SELAYANG
- 15 MINIT DARI SETAPAK DAN SENTUL
- 25 MINIT DARI BANGSAR DAN AMPANG 
- 30 MINIT DARI PUCHONG DAMANSARA DAN CHERAS

Ez Bro
Tiada ulasan:

Catat Ulasan