Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - SCREEN REPLACEMENT MACBOOK A1534

Cari Model Mac

Jumaat, 25 November 2016

( SOLVED ) - SCREEN REPLACEMENT MACBOOK A1534

Kami rasa anda sedia maklum model Macbook 12-inch model no : A1534 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook 12-inch model A1534 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook A1534 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Wifi Card , Battery Problem, Cannot on , OSX Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan menggunakan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook ini.Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Macbook bahawa Macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Hebat" katanya.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , Power Jack , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card ,Battery , Screen Problem .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan