Macbook Repair - Mecnote: (SOLVED) - MAC MINI UPGRADE SSD

Cari Model Mac

Rabu, 23 November 2016

(SOLVED) - MAC MINI UPGRADE SSD


Kami rasa anda sedia maklum model Mac Mini no : A1347 adalah model yang telah baru dalam keluarga Mac Mini dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Mac Mini model A1347 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Mac Mini. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Mac Mini A1347 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Wifi Card , Upgrade SSD , Battery Problem, Cannot on , OSX Corrupt , Dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan menggunakan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Mac Mini ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Mac Mini ini.Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Mac Mini bahawa Mac Mininya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Hebat" katanya.artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Mac Mini , Power Jack , autooff , upgrade SSD , cannot on , auto shutdown , no display , Slow , Problem HDD , Wifi Card ,Battery , Screen Problem .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan