Mecnote : (SOLVED) - MACBOOK PRO 13-INCH A1278 SSD

Cari Model Mac

Monday, 10 October 2016

(SOLVED) - MACBOOK PRO 13-INCH A1278 SSD

Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Pro 13 inch model no : A1278 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Pro dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Pro A1278 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook Pro 13 inch. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Pro A1278 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Battery Problem , Slow , Questimark Folder Error , Hard Disk dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 1 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook Pro ini.
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh siap dengan secepat itu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , Keyboard , Battery , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium , macbook Pro Retina dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

No comments:

Post a comment