Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - MACBOOK 13- INCH A1278 HDD CABLE PROBLEM

Cari Model Mac

Selasa, 18 Oktober 2016

( SOLVED ) - MACBOOK 13- INCH A1278 HDD CABLE PROBLEM
Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Pro 13 inch model no : A1278 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Pro A1278 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook Pro 13 inch. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook A1278 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Battery Problem , Cable Hdd , Slow , Questimark Folder Error , Hard Disk dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 1 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Macbook ini.


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Cepat dan pantas" katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , Hdd Cable , Keyboard , Battery , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium , macbook Pro Retina dan Imac

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan