Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED) - IPHONE 4S BATTERY PROBLEM

Cari Model Mac

Rabu, 26 Oktober 2016

( SOLVED) - IPHONE 4S BATTERY PROBLEM


Kami rasa anda sedia maklum model iPhone 4S model no : A1387 adalah model yang telah baru dalam keluarga iPhone dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya iPhone A1387 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga iPhone 4S. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model iPhone A1387 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah
Battery Problem , Screen Problem , IOS Corrupt , No display . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna iPhone ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan iPhone ini.Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya iPhone bahawa iPhonenya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Cepat dan pantas" katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard iPhone , Battery , no display , skrin tak keluar gambar .

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan