Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - IPAD 2 A1396 SCREEN,BATTERY,USB PORT CHARGING

Cari Model Mac

Rabu, 5 Oktober 2016

( SOLVED ) - IPAD 2 A1396 SCREEN,BATTERY,USB PORT CHARGINGKami rasa anda sedia maklum model Ipad 2 model no : A1396 adalah model yang telah baru dalam keluarga Ipad dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Ipad 2 A1396 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Ipad 2. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Ipad 2 A1396 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Screen Crack , battery Kembong , Digitizer , Cannot on atau No display dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan Ipad 2 A1396.


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Ipad bahawa Ipadnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh siap dengan secepat itu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair Battery , Digitizer , Screen Crack , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi Ipad tak  , Repair Ipad 2 ,
Ipad mini , Ipad Air , Ipad Pro ,  

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan