Macbook Repair - Mecnote: ( SOLVED ) - ASUS G55V KEYBOARD PROBLEM

Cari Model Mac

Rabu, 28 September 2016

( SOLVED ) - ASUS G55V KEYBOARD PROBLEMKami rasa anda sedia maklum model Laptop Asus model no : G55V adalah model yang telah baru dalam keluarga Asus dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Asus G55V ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Asus. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Asus G55V ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Keyboard , Cannot On , Blue Screen dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna Asus Gaming ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 2 Hari , kami berjaya Menukar Keyboard pada paparan Asus G55V ini.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya Laptop bahawa Laptop telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Mudah untuk berurusan dengan Macnote Studio " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang Keyboard Problem , repair motherboard Laptop , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi Laptop tak detect ,Laptop Slow.

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e-mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan