Macbook Repair - Mecnote: (SOLVED)-UPGRADE RAM FOR IMAC

Cari Model Mac

Selasa, 16 Ogos 2016

(SOLVED)-UPGRADE RAM FOR IMAC


Kami rasa anda sedia maklum model iMac Slim 27 Inch model no : A1419 adalah model yang telah baru dalam keluarga iMac dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya iMac ini sangat popular dalam keluarga iMac. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model iMac ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 14 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan iMac ini.


Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa iMacnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja dengan processor atau motherboard tu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard iMac , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi iMac tak detect , iMac Slow, Questionmark Folder iMac , Repair iMac Aluminium dan iMac Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan